Winkelwagen

€ 0,00
0

Coyote Mini

Coyote Mini

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Coyote Mini
 • Coyote Mini
 • Coyote Mini
 • Coyote Mini

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 179,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Coyote Mini presentatie

Het Coyote radarwaarschuwingssysteem in mini formaat

Bent u op zoek naar een eenvoudige en doeltreffende oplossing om op een serenere manier te rijden? Aarzel niet langer, de COYOTE mini is echt iets voor u!
Hij is uitgerust met een 3,2 inch-scherm en een duidelijke en ergonomische interface. U zult zijn gebruiksvriendelijkheid en mini formaat zeker kunnen waarderen.

DE ESSENTIE VAN DE COYOTE-DIENSTVERLENING

De COYOTE mini informeert u in real time over de gebeurtenissen op de weg en helpt u om de snelheidsbeperkingen te respecteren.
Hij beschikt over alle functies van COYOTE: vaste radars, mobiele radars, verkeershinder, vooruitzichtmodus op de gebeurtenissen op de weg over 30 km, snelheidsbeperkingen en betrouwbaarheid verkenners.

NOG MEER COMFORT!

Maak gebruik van bijkomende functies zoals de stemherkenning en Bluetooth.
Meld en bevestig alle gebeurtenissen via de stemherkenning. Dankzij de Bluetooth kunt u uw COYOTE mini verbinden met andere compatibele audio-toestellen, zoals een autoradio, of met een motorhelm.

ALTIJD

VASTE RADARS:
Coyote mini meldt u de VASTE RADARS (OOK DE TRAJECTCONTROLE): dagelijkse update
  MOBIELE RADARS:
COYOTE mini meldt u de mobiele radars die in real time gemeld worden door de Community.
SNELHEIDSBEPERKINGEN:
de maximale toegelaten snelheid en de precieze snelheid van uw voertuig worden permanent weergegeven om u te helpen de beperkingen na te leven.
  BETROUWBAARHEID VERKLIKKER:
dankzij een betrouwbaarheidsindex kunt u ook de kwaliteit beoordelen van de informatie die ter beschikking wordt gesteld door de leden die voor u rijden.
STEMHERKENNING:
de stemherkenning kan op elk moment geactiveerd worden door een eenvoudig woordje en maakt het mogelijk om de essentiële functies van de COYOTE mini te controleren.
  BLUETOOTH :
dankzij de Bluetooth© kan uw COYOTE mini zich verbinden met andere audio-toestellen, zoals een autoradio of een compatibele motorhelm.

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.