lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Auto alarm systemen

Beveilig uw voertuig tegen diefstal

Anti-diefstal alarm systemen

Lucas Car Sound biedt u de mogelijkheid aan uw auto tegen diefstal te beveiligen met een alarm systeem. Binnen ons gamma van auto alarm systemen bieden we echter een ruime keuze aan verschillende systemen.

Zo bieden we anti-inbraakgeluidsalarmen, anti-diefstal GPS-systeem tot zelfs fleet-management systemen aan voor bedrijven.

 “319 inbraken per dag van/in voertuigen of gevallen van vandalisme”

Meer en meer installeren we track & trace systemen die uw voertuig verbinden met een alarm centrale. Bij diefstal, krijgt u een melding op uw smartphone en kunt u onmiddellijk de alarmcentrale verwittigen. De alarmcentrale contacteert de politiediensten om de exacte locatie van het voertuig door te geven.

De politiediensten kunnen op deze manier uw voertuig onderscheppen en de dieven arresteren.

Volgsysteem op de smartphone 

Met de Metatrak app bieden we een extra feature, boven op uw auto alarm systeem, namelijk volgsysteem op uw smartphone. De Metatrak app biedt tal van handige functies, zoals: voertuig lokalisatie (handig om uw voertuig terug te vinden op ruime parkings), catalogeren van verschillende routes (zodat u een leuke route later terug kan oproepen), status van uw voertuig checken.

De status van uw voertuig is een interessante feature voor niet alleen bij diefstal, maar bovendien ook bij ongeval. Zo zal de Metatrak app de hulpdiensten als opgegeven familie leden verwittigen bij een ongeval.

Type voertuigen en alarmen

auto alarm

We bieden voor personen voertuigen de SecurityTrak Smart, Easycan Eco, EasyCan Al1, HPA3 5.0 Evo en de HPA 3.5 ECO systemen aan. Elk van deze systemen bieden een range van voordelen aan. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende opties voor uw voertuig te vergelijken. 

 

camper alarm

We bieden voor camper voertuigen de SecurityTrak Smart, Easycan Eco, EasyCan Al1, HPA3 5.0 Evo, HPA 3.5 ECO, Protector Two Digital AL1 en de Protector One Digital AL1 systemen aan. Elk van deze systemen bieden een range van voordelen aan. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende opties voor uw voertuig te vergelijken. 

 

Moto alarm

Voor uw motor biedt Lucas Car Sound u de volgende systemen aan:  Telematic DefCom3 en de DefCom3 compact motoralarm aan. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende opties voor uw motor te vergelijken. 

 

Producten 

Securitytrak

SecurityTrak is het eerste systeem dat een anti-diefstal geluidsalarm combineert met een GPS-volgsysteem. Het is voorzien van een krachtige en ontradende sirene van 116dB gekoppeld aan een bescherming tegen stoorzenders …

HPA3 5.0 EVO

Anti-inbraak geluidsalarm voor voertuigen zonder originele afstandsbediening. Krachtige sirene van het type M05 met ingebouwde noodbatterij. Universele, centrale afstandsbediening om de centrale deurvergrendeling te sturen.

Activering/deactivering via bijgeleverde afstandsbedieningen (2). Volumetrische detector, perimetrische bescherming en ingebouwde schoksensor.

Easycan

Het systeem beschermt het voertuig en ook de inhoud ervan, tegen diefstal door een krachtig (zelfvoedende) sirene en een lichtsignaal te laten afgaan zodra de opening van een portier, het kofferdeksel of het breken van een ruit wordt vastgesteld.

HPA3 3.5 ECO

Sonoor anti-diefstal alarmsysteem voor voertuigen zonder originele afstandsbediening. Extra platte sirene van het type M03. Universele, gecentraliseerde bediening waarmee de gecentraliseerde deurvergrendeling gestuurd kan worden.

Activering/deactivering via bijgeleverde afstandsbedieningen (2) Volumetrische detector, perimetrische bescherming en ingebouwde schoksensor

Protector Digital

Anti-inbraak geluidsalarm met Incert-certificaat speciaal ontwikkeld voor de bescherming van motorhomes. Het systeem omvat een communicatiemodule en een GPS-tracker en maakt gebruik van de ‘draadloze’ technologie zodat er geen meubilair gedemonteerd moet worden.

Defcon

Het is een ideaal systeem om motoren, quads en scooters te beschermen en waarschuwt de eigenaar automatisch (SMS/e-mail/push) ingeval van sabotage, takelen, afgaan van het alarm of abnormale ontlading van de accu van het voertuig.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte

Selecteer één of meerdere opties
Selecteer één of meerdere opties
Duid uw automerk aan
Gelieve een foto van uw auto dashboard toe te voegen

Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00