lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Audio upgrade

Beter geluid in de standaard behuizing  van uw wagen

Audio upgrade van het origineel audio systeem 

Vaak biedt de auto fabrikant maar liefst vier verschillende audio systemen aan. Elk moet beter presteren dan het goedkopere alternatief, waardoor er op het standaard audio systeem extra wordt bezuinigd.

Zo wordt er bijvoorbeeld bij het automerk BMW een standaard audio systeem “Stereo” afgeleverd zonder tweeters en worden er kleinere basluidsprekers geplaatst dan in de duurdere systemen. Het resultaat is een dof geluid en beperkte dynamiek. Wordt het volume vervolgens wat hoger gezet, dan is de teleurstelling compleet.

Daarom biedt Lucas Car Sound audio upgrade oplossingen aan voor een ruim assortiment van automerken en modellen, maar tevens ook op maat gemaakte oplossingen zoals voor Audi, BMW, Mercedes, Land Rover, Porsche tot Tesla.

Het upgraden van uw geluid kan gaan vanaf het installeren van een voor versterkte subwoofer die aan de luidsprekers wordt aangesloten of een 2-kanaals versterker die de voorste luidsprekers aanstuurt samen met een versterkte subwoofer.

Kortom, Lucas Car Sound biedt voor één ieders budget beter geluid in uw auto aan. Kom zeker eens langs en laat ons enkele aanbevelingen bespreken.

 

Verschillende opties voor verbetering van uw car audio

Auto radio

Het uitgangsvermogen van een autoradio is bij af fabriek autoradio’s uitermate beperkt. Zo levert een standaard autoradio van eender welk automerk een zeer beperkt vermogen naar de luidsprekers.

Daarom kan het vervangen van de originele autoradio al een heuse verbetering met zich meebrengen.

Bij Lucas Car Sound leveren en installeren we autoradio’s van verschillende A-merken zoals Pioneer, Alpine en Kenwood.

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze autoradio pagina of onze navigatie autoradios.

Luidsprekers en versterkers

Wanneer u niet de autoradio wil of mag vervangen (leasewagen) kunnen wij u bij Lucas Car Sound ook andere oplossingen aanreiken.

Met het installeren van een externe versterker, nemen we het vermogen over van de autoradio om de luidsprekers aan te sturen.

Vaak bevelen we het vervangen van luidsprekers aan wanneer u een extra versterker wil laten plaatsen. De originele luidsprekers zijn veelal niet opgewassen tegen het geleverde vermogen van een versterker.

Voor meer info over de verschillende type versterkers verwijzen wij u graag naar onze pagina auto versterkers.

Bij Lucas Car Sound bieden we verschillende pakketten voor één ieders budget aan. Kom zeker eens langs in onze winkel voor een vrijblijvend voorstel wat past binnen uw budget.

 

Subwoofer kisten met versterker

Bij Lucas Car Sound bieden we vaak voor versterkte subwoofers aan, welke rechtstreeks aan uw autoradio wordt voorzien van stroom, en bovendien ook een verbeterd geluid met zich meebrengen. 

Zo hebben we subwoofer kisten voor in de koffer, onder de stoel, of custom-made subwoofers die net passen in de behuizing van de koffer. 

Ook hier nodigen wij u graag uit in onze winkel om de verschillende opties te bespreken. 

 

Op maat gemaakte audio upgrade pakketten.

Als u op zoek bent naar audio beleving, dan kunnen wij onze audio upgrade pakketten voorstellen. Dit zijn op maat gemaakte pakketten waarbij gebruik wordt gemaakt voor de reeds voorziene ruimtes voor het installeren van de subwoofers, luidsprekers en zelfs ook de originele bekabeling wordt vervangen. 

Zo hebben we reeds pakketten voor de onderstaande automerken. 

Selecteer één of meerdere opties
Selecteer één of meerdere opties
Duid uw automerk aan
Gelieve een foto van uw auto dashboard toe te voegen
Selecteer één of meerdere opties
Selecteer één of meerdere opties
Duid uw automerk aan
Gelieve een foto van uw auto dashboard toe te voegen

oldtimer

Audio upgrade voor oldtimers

Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00