lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Autoradio's en multimedia in één
Koppel uw Android of iPhone op deze radio’s voor tal van multimedia functies.

Belang van vermogen in een autoradio. 

 1-din autoradio 

De klassieke autoradio’s, worden ook 1-din radio’s of headunits genoemd. De Din verwijst naar de sleuf waarin de radio past. De autoradio’s van vandaag ondersteunen tal van verschillende media formaten zoals; DAB, iPod/iPhone connectiviteit, Bluetooth streaming tot ondersteuning van MP3/WMA tot FLAC-audiobestanden.

Onze voornaamste merken van deze type radio’s zijn merken als Pioneer, Kenwood en Alpine. Deze premium merken bieden een assortiment aan die beantwoordt aan de hedendaagse trends en vereisten van autobestuurders.

In onze winkel vindt u ook een demo ruimte waarin we u graag een demo geven van de verschillende autoradio’s en hun functies, zodat u de juiste keuze kan maken.

2-din autoradio 

Meer en meer leveren we autoradio’s in een 2-Din formaat. Vaak komen deze toestellen met een touchscreen die de bediening vergemakkelijkt. Binnen de laatste trends vinden we radio’s terug zonder cd-opening. Deze toestellen richten zich volledig op de smartphone gebruiker.  De meeste onder ons  bewaren immers hun muzieklijsten op hun smartphone en hoef je daarom niet meer de Cd’s mee te nemen in de wagen.

Ook voor de 2-Din autoradio’s zijn onze belangrijkste merken Pioneer, Kenwood en Alpine. Binnen het gamma van deze merken vind je een heuse lijst aan features, al startend bij het instapgamma. Functies als Bluetooth, iPod en iPhone integratie, touchscreen, DAB, en nog veel andere features zitten er al vaak standaard op.

Kom zeker eens langs in de winkel en we tonen we u graag de verschillende modellen en merken die staan uitgestald in onze demo ruimte.

2-din autoradio gallerij 


Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00