lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Subwoofer

Power bass, maar tevens sensatie in muziek

warm geluid of sterke kickbas?

De keuze van subwoofer hangt af van het resultaat dat u wenst. Als u alleen maar een warme toets wil toevoegen aan uw geluid hoeft u geen grote subwoofer kist met gekoppelde versterkers aan te schaffen. Zware subwoofers en versterkers zijn dan wel van toepassing wanneer je de bassen wil laten denderen in de wagen.

Subwoofers worden vaak geassocieerd met boom-cars, wat soms wel het geval is, maar hebben ook een heel andere functie. Zo kunnen subwoofers er ook voor zorgen dat u meer sensatie en warmte gevoel in uw muziek krijgt.

De muziek genre is vaak bepalend voor de keuze luidsprekers en subwoofers.

Sterke subwoofer conus geeft sterke bas

Sommige merken, zoals oa Pioneer, hebben referentie subwoofers op de markt gebracht die haast niet kapot te spelen zijn. Het materiaal, waaruit deze zijn gemaakt, bevat een zo harde intensiteit dat ze in staat zijn om gedurende een lange tijd hun hoge  “Sound Pressure Level” (SPL) aan te houden. Hoe hoger de SPL hoe intenser de vibraties.

Hiernaast kunt u een video terugvinden van een persoon die twee zware Pioneer Subwoofers demonstreert op een bijzonder hoog volume.

De sterke vibraties beïnvloeden zelfs het metaal en glas van de wagen.

Als u dit helemaal niet aanspreekt, kan u gerust naar beneden scrollen minder extreme oplossingen.

Type subwoofers

 

free air subwoofer

Free air subwoofers zijn alleenstaande woofers die zonder behuizing worden geleverd. Deze kunnen in de hoedeplank achteraan in de wagen worden ingebouwd of alsnog in een aparte kist worden gemonteerd.

subwooferkist

Vaak worden subwoofers in een kist gebouwd. Deze kisten worden dan ook nog eens gedempt, voor een zo goed mogelijk resultaat. De grootte van de kist is in de afgelopen jaren steeds kleiner geworden door de meer geavanceerde technologie in de subwoofers.

onder de stoel

Voor het toevoegen van een warme toets aan uw geluid, kan een kleine subwoofer kist onder de bestuurdersstoel een juiste oplossing zijn. Deze vorm van voor versterkte subwoofers, worden vaak verkocht bij leasewagens of stadsautos.  Kom zeker langs in onze winkel om de verschillende modellen te bekijken.

koffer subwoofer

Er bestaan zelfs subwooferkisten waarop je zelfs kan staan en meer dan geschikt zijn voor uw kofferruimte. Pioneer heeft de TS-WX77A die perfect past in de kofferruimte en toch toelaat dat u boodschappen of andere zaken hierop kan plaatsen. Zo verliest u geen kofferruimte. 

 

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte

Gratis advies bij de keuze van uw subwoofer

 

Kom zeker eens langs bij Lucas Car Sound en we helpen u graag verder  in het kiezen van de juiste subwoofer.

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier en we contacteren u eerstdaags voor een afspraak in onze winkel.

 


Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00