lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Dashcamera

Uw discrete getuige in het verkeer

nut van een dashcam 

Het nut van een dashcam verhoogt dagelijks, door het steeds drukker wordend verkeer.  Niets is zo vervelend om bij een aanrijding discussie te hebben met de tegenpartij over wie nu in fout is.

Een dashcam registreert alles tijdens het rijden en maakt het dan ook zeer eenvoudig om deze opnames te herbekijken wanneer er twijfel is over bepaalde situaties.

Niet alleen tijdens het rijden, maar bovendien ook wanneer uw wagen staat geparkeerd, wordt alles geregistreerd. Handig als iemand uw wagen aanrijdt en daarna vluchtmisdrijf pleegt. De kans is dan zeer groot dat de tegenpartij nummerplaat door de camera wordt geregistreerd.

Met deze beelden kunt u dan terecht bij uw verzekeringsmaatschappij of bij de politiediensten, in geval van vluchtmisdrijf.

Het is bij wet verboden om zonder toelating van de betrokken personen de beelden te verspreiden op het Internet.

opnames tijdens parkeren 

Wanneer de dashcam aan het voertuig is gekoppeld, wordt de dashcam continu van stroom voorzien en gaat deze zelf in parkeer-modus omschakelen wanneer u het voertuig parkeert en het contact uitschakelt.

De dashcam zal worden uitgeschakeld wanneer u de dashcam van stroom via de bijgeleverde stroomkabel voor uw sigaretten aansteker.

Daarom biedt Lucas Car Sound dashcams aan die worden aangesloten aan de permanente stroomvoorziening van de wagen via een optionele module.

Front camera

Een enkele dashcam, ofwel een frontcamera, registreert de beelden enkel vooraan het voertuig en wordt door ons ter hoogte van de achteruitkijkspiegel gemonteerd.

Power Magic Pro

De Power Magic Pro is een module die de stroomtoevoer regelt vanuit de originele stroompunten van het voertuig en de dashcam. Niet enkel worden spanning gemeten, maar kan je tevens ook de tijd instellen waarbij de dashcam in parkeerstand van stroom moet worden voorzien.

Opnames SD kaart

Alle video opnames worden opgeslagen op een bijgeleverde SD kaart. Afhankelijk van de opslagcapaciteit van de SD kaart kan je van enkele uren tot veel langere periodes opnames bewaren op deze kaart. Blackvue biedt SD kaarten aan gaande van 16 GB tot 256 GB.

Dual Dashcam

Een dual dashcam bestaat uit twee camera’s, die met elkaar verbonden zijn, welke opnames maken zowel voor als achteraan het voertuig. Deze zijn de meest populaire modellen.

Power Magic OBD

De Power Magic OBD wordt aangesloten aan de OBD (On-board diagnostics) poort van het voertuig. Deze module zorgt ervoor dat uw dashcam wordt voorzien van stroom en er bovendien voor zorgt en uw batterij niet extra wordt belast.

Dashcam cloud

Blackvue biedt de optie om uw dashcam te koppelen aan de Blackvue Cloud. Hierbij heeft u tal van voordelen. Niet enkel kan u registraties in de cloud bewaren, maar wordt u tevens via een bericht op uw smartphone op de hoogte gebracht wanneer uw auto is aangereden.

Truck Dashcam

Deze dashcam is een speciale versie voor bestel -en vrachtwagens die een front dashcam hebben gekoppeld met een achteruitrijcamera. Deze laatste kan dan ook worden gebruikt als achteruitrijcamera en dashcam tegelijkertijd.

Batterij

Het merk Blackvue voorziet ook aparte batterijen voor voertuigen die langdurig stil staan en toch alle beelden moeten registreren. De batterij zorgt ervoor dat de batterij van uw voertuig niet wordt belast en uw dashcam toch van stroom wordt voorzien.

PC Viewer

Via de PC viewer applicatie kan u de inhoud van uw opnames op uw thuiscomputer herbekijken. Met de GPS functie, kan u niet enkel de route herbekijken maar weet u exact waar u zich op het ogenblik van een ongeval bevond.

Blackvue APP

Blackvue biedt een gratis app aan die u op de smartphone of tablet kan installeren, voor zowel Apple iOS en Android. Via deze app kunt u aan de hand van een Wifi connectie, verbinding maken met uw dashcam.

Aan de hand van uw app kunt u zowel live beelden bekijken, maar bovendien ook opnames. Deze opnames kunt u zelfs downloaden op uw smartphone of tablet en doorsturen naar uw verzekeringsmakelaar bij een ongeval.

Het grote voordeel met het gebruik van deze app, is de onmiddellijke toegang tot uw opnames, zonder dat u de SD-kaart uit de dashcam hoeft te halen.

Eenvoudig te connecteren

Wanneer u op uw smartphone Wifi aanschakelt, verschijnt de naam van de dashcam als mogelijk netwerk. Wanneer u dit netwerk aanklikt bent u rechtstreeks verbonden met de dashcam en kunt u de app starten en de inhoud van uw dashcam raadplegen.

g

Bekijk aanrijding mobiel

In de Blackvue app staan de opnames in verschillende categorieën gerangschikt. Normal recordings zijn normale opnames zonder incidenten. Parking modus, geeft de opnames weer tijdens het parkeren. Tenslotte heb je de events of incidenten die de dashcam heeft geregistreerd wanneer een abnormale G-kracht zich heeft voorgedaan. Alle verschillende opname categorieën krijgen bovendien hun eigen kleur, zodat u snel de juiste categorie kan selecteren.

1

Download opnames

Bij het langdurig aanklikken van een opname, vraagt de dashcam app of je deze opname wenst te downloaden. Na het downloaden van deze opname, kan je deze opname bekijken ook al ben je niet meer verbonden met de dashcam.

Selecteer één of meerdere opties
Selecteer één of meerdere opties
Duid uw automerk aan
Gelieve een foto van uw auto dashboard toe te voegen

demo videos 

Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00