lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Coyote

Uw rij-assistent op de weg

Coyote als rij-assistent

 

Lucas Car Sound is gekend in het Antwerpse omwille van zijn Coyote aanbod. Sinds verschillende jaren komen klanten uit het Antwerpse tot bij onze winkel om de Coyote toestellen te laten inbouwen.

Coyote is een handige rij-assistent om een extra oogje in het zeil te houden over de snelheidslimieten, verkeersinformatie net als radar informatie.

Voordelen Coyote 

De Coyote biedt verschillende voordelen aan als rij-assistent. Met behulp van spraak ondersteuning kan je verschillende problemen op uw route vocaal mededelen aan uw toestel. Zo zijn andere mensen er ook van op de hoogte van de problemen op uw route.

 De Coyote maakt gebruik van een vereenvoudigde interface met touchscreen voor uw eigen gebruiksgemak. Bovendien helpt de Coyote u te anticiperen op gevaren op uw route dankzij het vooruitzicht modus van een 30-tal km.

Het maximum toegelaten snelheid wordt continu weergegeven, zodat u minder snelheidsovertredingen kan begaan.

De hinder op uw traject wordt ook door de Coyote ook gemeld. Deze informatie komt vanuit de brede Coyote community die realtime wordt weergegeven.

Met de bluetooth functie worden alle Coyote waarschuwingen via het audiosysteem van uw voertuig weergegeven.

 

Functies Coyote

 

snelheid

De Coyote geeft steeds het maximum toegelaten snelheid tijdens uw route weer. Op deze manier begaat u ook minder vaak snelheidsovertredingen.

 

Spraakondersteuning

Verstoord verkeer op uw traject? Meld het aan uw toestel. Houd uw ogen op de weg en geef waarschuwingen door of bevestig ze in alle veiligheid.

 

Eenvoudige interface

Een herwerkte ergonomischere en intuïtievere interface met touchscreen en slechts één doorgeefknop voor meer gebruiksgemak. Wanneer de nacht valt, schakelt de Coyote UP automatisch over van dag- naar nachtmodus.

Vooruitzichtmodus

De Coyote helpt u te anticiperen op gevaren op de weg dankzij de vooruitzichtmodus van de waarschuwingen over een afstand van 30km.

 

Gevaren

De Coyote UP wijst u op alle tijdelijke gevaren (ook rijdende gevaren) gemeld door de Community, maar ook op permanente gevaren zoals vaste radars en trajectcontroles.

 

Hinder op de weg

De Coyote UP toont alle hinder op de weg (verkeer, ongevallen, hinder door de weersomstandigheden) die realtime door de Community wordt gemeld.

Betrouwbaarheid 

Coyote meldt het aantal verkenners die binnen een straal van 15 km zich rondom u bevinden en de gemiddelde betrouwbaarheidsgraad.

Bluetooth

Alle Coyote waarschuwingen worden rechtstreeks via het audiosysteem van uw voertuig weergegeven. Connecteer u met andere audiotoestellen (autoradio, motorhelm,..) dankzij Bluetooth*

 

Inbouwmogelijkheden 

Integratie

 

Met de mirrorlink functie van Appincar radio technologie kunt u de Coyote-app op uw iPhone gebruik op uw scherm in de wagen.

 

Custom installatie

 

We hebben klanten gehad waarvoor we specifieke wensen tot een goed einde hebben gebracht. Bijvoorbeeld voor exclusieve wagens of oldtimers, waarbij het interieur onaangetast moet blijven.

Algemene installatie

 

 

Vaak plaatsen we de Coyote via een optioneel houder centraal op het dashboard of links van de stuurkolom. Kortom, bij Lucas Car Sound staan we u graag te woord voor het leveren en installeren van de Coyote. We luisteren graag naar uw wensen!


Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00