lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

achteruitrijcamera

voor wagens als vracht -bestelwagens

achteruitrijcamera laten inbouwen

 

Een achteruitrijcamera laten inbouwen bij Lucas Car Sound, betekent dat u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Lucas Car Sound levert en installeert verschillende type van achteruitrijcamera’s, voor zowel personen voertuigen als ook campers en bestelwagens.

Wanneer uw voertuig is voorzien van een af fabriek scherm is de kans zelfs vrij groot dat we het beeld van de achteruitrijcamera kunnen laten verschijnen op uw  origineel beeldscherm wanneer u het voertuig in achteruit schakelt.

Voor personen voertuigen leveren en installeren we mini-camera’s die ter hoogte van de nummerplaathouder worden geplaatst, of naast de verlichting van de koffer worden geplaatst.

Achteruitrijcamera’s voor bestelwagens worden ook in verschillende formaten, als ook op maat gemaakte modellen die zijn verwerkt in het derde remlicht. Deze achteruitrijcamera’s worden aangesloten op een externe monitor of een video interface die op zijn beurt is aangesloten aan het origineel beeldscherm.

Tenslotte bieden we ook achteruitrijcamera oplossingen aan voor de grotere voertuigen, zoals campers en vrachtwagens. Deze categorie bevat verschillende type camera’s, speciale bekabeling en  monitoren. Het gebeurt wel eens dat we meerdere camera’s plaatsen op dezelfde monitor, zoals een dode hoek camera, front camera en achteruitrijcamera. Zeker handig en veilig wanneer u de baan op moet met een groot voertuig.

Kortom, bij Lucas Car Sound bent u aan het juist adres voor een achteruitrijcamera oplossing. We verwelkomen u graag in onze winkel en bespreken we graag vrijblijvend uw wensen.

Camerabeeld op origineel scherm 

 

Zoals hierboven aangehaald, kunnen we het camerabeeld van bv een achteruitrijcamera via een video interface projecteren op het origineel scherm van uw voertuig.

Hiervoor dienen we extra module te installeren, namelijk een video interface. Deze video interface is aangesloten op het achteruitrijsignaal van het voertuig. Wanneer u dan het voertuig in achteruit schakelt, stuurt de video interface het videobeeld van de achteruitrijcamera via de originele video kabel van het voertuig naar uw origineel beeldscherm.

Alle componenten worden professioneel ingebouwd, zodat uw originele look & feel van de wagen blijft behouden.

Hiernaast kan u een video terugvinden hoe een video interface, in combinatie met een achteruitrijcamera,  werkt bij een Mercedes C-klasse.

Types achteruitrijcamera

 

mini camera

De mini achteruitrijcamera’s worden vaak naast de verlichting van de kofferplek ingebouwd. Deze camera’s zijn haarscherp in beeld, en leveren ook standaard parkeer hulplijnen. (Deze bewegen niet meer met het stuurkolom).

bestelwagens

Vaak leveren we achteruitrijcamera, verwerkt in het derde remlicht, voor koeriersbedrijven, zelfstandige beroepen, enz.. Deze specifieke achteruitrijcamera’s zijn beschikbaar voor Mercedes Sprinter, Renault Master, Iveco Daily, Mercedes Vito, Fiat Ducato, Ford Transit en nog tal van andere modellen

universele camera

Universele camera’s kunnen op verschillende oppervlakken worden geplaatst. Zo hebben we nummerplaathouders met camera, blokcamera’s, bolcamera’s, welke merk onafhankelijk kunnen worden geinstalleerd op zowel bestelwagen als vrachtwagens.

dakcamera

Een andere populaire camera soort, zijn de dak camera’s. Je ziet deze vaak ook bij Mercedes Sprinters bij verschillende transportbedrijven. Deze behuizingen komen samen met een bol camera die zich in deze behuizing bevind. Deze bol camera’s kunnen optioneel ook met parkeer hulplijnen worden geleverd.

Types monitoren

 

5 inch monitor 

Deze type monitor wordt meestal in bestelwagens geplaatst, ter hoogte van de plaats waar normaliter de achteruitkijk spiegel wordt geplaatst. De meeste gesloten bestelwagens worden geleverd zonder achteruitkijkspiegel. Op deze plaats wordt dan deze monitor geplaatst.

7 inch monitor 

Als u een 5 inch monitor te klein vindt, kunnen we u een 7 inch Tft monitor aanbieden die eveneens op de plaats van de achteruitkijkspiegel kan worden geïnstalleerd. Op deze monitor kunnen verschillende camera’s op worden aangesloten en kan bv een achteruitrijcamera combineren met een dode hoek camera.

Origineel beeldscherm

Wanneer uw voertuig is voorzien van kleuren beeldscherm, is de kans groot dat we via een video interface module het beeld van de achteruitrijcamera of dodehoek camera op het origineel beeldscherm kunnen projecteren. Meer informatie over onze video interface modules, kan u op de pagina video interface terugvinden.


Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00