lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Cruisecontrol

Veilig en zuinig rijden

Cruise control en speed limiter 

Lucas Car Sound biedt u de mogelijkheid aan om een cruisecontrol of speedlimiter na te plaatsen op uw voertuig.

Een cruisecontrol heeft als voordeel dat u de snelheid aanhoudt die toegelaten is op uw route, zonder dat u daarbij het gaspedaal hoeft te bedienen. U bespaart hierdoor brandstof, vooral bij lange afstanden.

Waarom speedlimiter 

Met een speedlimiter houdt de maximale snelheid in het oog, zodat u bespaart blijft van vervelende situaties zoals snelheids overtredingen.

Een speedlimiter gaat een stapje verder dan een traditionele cruisecontrol. Zo kan je verschillende snelheden instellen zodat u vlot in het verkeer met de stroom kan meerijden.

 Kom zeker eens langs bij Lucas Car Sound en bespreken we graag met u de verschillende opties!

Verschillende types cruisecontrol 

GCS type

Onze meest veelzijdige en uniek model, biedt 3 memory-knoppen aan om makkelijk tijdens het rijden te wisselen naar de gewenste snelheid. Ideaal bij tracjecten met wisselende maximum snelheden (bv 120/70/50 km/u)

GC 3

De GC 3 is de standaard bediening met basisfuncties zoals cruisecontrol aan, uit, harder, zachter en resume. (als u, door op de rem te trappen, de cruisecontrol heeft uitgeschakeld kunt u door de ‘Resume’ knop in te drukken terug naar de meest recente snelheid instelling)

instellen snelheden

Het is steeds handig om 3 verschillende snelheden vooraf in te stellen. Afhankelijk van uw dagelijkse traject kunt u deze snelheden opgeven aan Lucas Car Sound. We zorgen dan bij installatie dat deze snelheden vooraf ingeprogrammeerd zijn, voordat u met de wagen bij ons vertrekt.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte

Selecteer één of meerdere opties
Selecteer één of meerdere opties
Duid uw automerk aan
Gelieve een foto van uw auto dashboard toe te voegen

Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00