Cruisecontrol

Veilig en zuinig rijden

Cruise control en speed limiter 

Lucas Car Sound biedt u de mogelijkheid aan om een cruisecontrol of speedlimiter na te plaatsen op uw voertuig.

Een cruisecontrol heeft als voordeel dat u de snelheid aanhoudt die toegelaten is op uw route, zonder dat u daarbij het gaspedaal hoeft te bedienen. U bespaart hierdoor brandstof, vooral bij lange afstanden.

Waarom speedlimiter 

Met een speedlimiter houdt de maximale snelheid in het oog, zodat u bespaart blijft van vervelende situaties zoals snelheids overtredingen.

Een speedlimiter gaat een stapje verder dan een traditionele cruisecontrol. Zo kan je verschillende snelheden instellen zodat u vlot in het verkeer met de stroom kan meerijden.

 Kom zeker eens langs bij Lucas Car Sound en bespreken we graag met u de verschillende opties!

Verschillende types cruisecontrol 

GCS type

Onze meest veelzijdige en uniek model, biedt 3 memory-knoppen aan om makkelijk tijdens het rijden te wisselen naar de gewenste snelheid. Ideaal bij tracjecten met wisselende maximum snelheden (bv 120/70/50 km/u)

GC 3

De GC 3 is de standaard bediening met basisfuncties zoals cruisecontrol aan, uit, harder, zachter en resume. (als u, door op de rem te trappen, de cruisecontrol heeft uitgeschakeld kunt u door de ‘Resume’ knop in te drukken terug naar de meest recente snelheid instelling)

instellen snelheden

Het is steeds handig om 3 verschillende snelheden vooraf in te stellen. Afhankelijk van uw dagelijkse traject kunt u deze snelheden opgeven aan Lucas Car Sound. We zorgen dan bij installatie dat deze snelheden vooraf ingeprogrammeerd zijn, voordat u met de wagen bij ons vertrekt.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte

Duid uw automerk aan
Gelieve een foto van uw auto dashboard toe te voegen