lucascarsound@skynet.be

03 646 53 19

Parkeersensoren

Beperk schade bij het parkeren

vermijd schade bij parkeren 

Vaak worden standaard wagens afgeleverd met parkeersensoren achteraan in de bumper. Helaas ontbreekt het dan aan parkeersensoren vooraan.

Lucas Car Sound biedt u hierin een oplossing met na-geplaatste parkeersensoren met 4 sensoren geïntegreerd in de voorbumper van uw auto.

We zorgen er ook voor dat deze kleine sensoren ook in de originele koetswerk kleur worden geschilderd alvorens we deze inbouwen in de bumper.

Met deze parkeersensoren leveren we ook een aangesloten drukknop waarbij de voorste parkeersensoren apart kan laten activeren. Dit voor een cyclus van een 20-tal seconden.

 Uiteraard biedt Lucas Car Sound ook parkeersensoren voor de achterbumper van uw voertuig. We bieden zowel oplossingen aan voor personenvoertuigen, bestelwagens, campers als ook voor oldtimers.

Parkeersensoren voor oldtimers

Voor oldtimers biedt Lucas Car Sound eveneens parkeersensoren aan die u helpen om met uw oldtimer tijdens evenementen een mooie parkeerplaats op te zoeken, zonder ongerust te zijn over mogelijke parkeerschade.

U hoeft geen dieren te gebruiken om aan te duiden hoever u van het object verwijderd bent van het object, zoals het filmpje hiernaast zo mooi aantoont.

Type parkeersensoren

 

easypark

Met Easypark oplossing installeren we 2 sensoren in de houder van de nummerplaat. Deze parkeersensoren zijn speciaal ontworpen voor kleine stadswagens. Tevens bieden we de EasyPark met display of buzzer aan die 4 obstakeldedectoren bevatten. 

activepark

Met de ActifPark 4 en de ActifPark Plus bieden we parkeersensoren aan voor zowel de achterbumper als de voorbumper van uw voertuig. Deze parkeersensoren werken met een geluidssignaal op lage frequentie zodat deze ook hoorbaar blijven voor minder goed horende personen.

activatie vooraan

We kunnen u een extra drukknop aanbieden om de parkeersensoren vooraan gedurende +/- 20 seconden te laten activeren. Op deze manier beslist u zelf wanneer u de voorste parkeersensoren al dan niet wenst te gebruiken.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte


Afspraak maken winkelbezoek

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen ontvangen wij u graag in onze winkel op afspraak. U kan telefonisch een afspraak inplannen of per mail via onderstaande knoppen.

Onze openingsuren :
ma-vr : 09:00 - 12:30, 13:30-18:00