gianni@vrcarsound.be

0496 500 300

multimedia installatie 

De meest recente voertuigen worden geleverd met touchscreen kleurenschermen, waarop multimedia toepassingen aan kunnen worden toegevoegd. 

Denk maar aan de naplaatsing van een achteruitrijcamera, waarop het beeld van de camera automatisch op het beeldscherm kan worden geprojecteerd wanneer u in achteruit schakelt. 

Het is zelfs mogelijk om navigatie toepassing toe te voegen op het beeldscherm, zonder dat u gebruik hoeft te maken van uw smartphone.

Wenst u toch gebruik te maken van uw Waze of Google Maps app kunnen we dit eveneens toevoegen als toepassing op uw beeldscherm. 

De mogelijkheden zijn eindeloos als we voor uw voertuig de juiste interface kunnen leveren die al deze toepassingen mogelijk maakt.

Kom zeker langs in de winkel of bel ons voor meer inlichtingen.

Apple Carplay in uw wagen

Sinds de release van iOS 7.x is het mogelijk om Apple Carplay te activeren via uw smartphone. Lucas Car Sound kan u verschillende mogelijkheden voorstellen die dit mogelijk maakt in naplaatsing. Bel of mail ons met uw vraag en we beantwoorden graag uw vraag.

Coyote als rij-assistent

Coyote is een populair middel om op de hoogte te blijven in het verkeer van verkeersongevallen, snelheidsbeperkingen en vaste radars. Lucas Car Sound heeft een inbouw service die uw Coyote installeert op een overzichtelijke en veilige plaats, zonder dat uw bekabeling zichtbaar blijft. Ook zorgen we ervoor dat uw stroomvoorziening automatisch gebeurd.

Digital Audio Broadcasting

Digitale Audio Broadcasting, of DAB in het kort, is en wordt de nieuwe manier van radio luisteren in de auto. De audio kwaliteit is niet op digitaal niveau, maar heeft u tevens ook gespecialiseerde radio stations die non-stop muziek of nieuws uitzenden. Voor elk wat wils. Lucas Car Sound beantwoordt graag uw vragen over DAB.

Camera en video interface

Met onze camera en video interfaces zorgen we ervoor dat de naplaatsing van een achteruitrijcamera als een originele optie lijkt. Met onze interfaces is het mogelijk om meerdere cameras aan deze interfaces te koppelen. Kom zeker eens langs in de winkel en we informeren u graag over deze oplossingen.

Video integratie met NavPlay

Met onze Nav Play oplossingen is het mogelijk om verschillende videobronnen, zoals tv-tuner – videostreamingsdiensten (Netflix, Youtube, ..etc) aan uw beeldscherm te koppelen. Kom zeker eens langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.