gianni@vrcarsound.be

0496 500 300

Over Lucascarsound

Als Jacobs Car Sound gestart in 1982 in een tijd waar er nog weinig digitaal materiaal werd ingebouwd. We hebben het allemaal meegemaakt; de opkomst van cassette autoradio’s, mini-disc, cd’s, iPod, smartphones, tot de laatste digitale schermen die je nu in de hedendaagse voertuigen terugvind. 

Sinds het jaar 2000 zijn we gestart als Lucas Car Sound gestart waarbij het team van Luc en Gianni steeds voor u klaar staan. Luc staat in direct contact met de klanten en Gianni zorgt ervoor dat uw wensen realiteit worden. Sinds lang is dit team op elkaar ingespeeld en weten ze perfect wat er allemaal mogelijk is met uw rijdende computer. 

Tevredenheid gegarandeerd

Elke vraag van een klant, beschouwen we als een persoonlijke uitdaging om de klant te laten vertrekken met een grote glimlach op zijn of haar gezicht. 

One-Stop Shop

Er zijn maar weinig zaken die we niet doen op elektronica vlak. Daarom komen de klanten ook naar onze winkel, omdat ze weten dat ze een oplossing zullen krijgen. 

Bezoek ons

In het afgelopen jaar hebben we opnieuw onze winkel vernieuwd, een nieuwe website laten bouwen en ook nieuwe producten in ons gamma gebracht. Alles om een antwoord te bieden op de vragen van onze klanten. 

  • Installatie auto accessoires
  • Advies op maat
  • Verkoop auto elektronica

Onze winkel is van maandag tot vrijdag open

Onze deur staat voor iedereen open van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 12.30 u. en van 13.30 tot 18:00 u. 

Bel ons gerust: 03 646 53 19